Tablă prefălţuită METIGLA


logo METIGLA Acoperisuri

Acoperişul prefălţuit de la Metigla este o soluţie completă, care se integrează armonios în estetica oricărei construcţii. Acest tip de acoperiş scoate în evidenţă valoarea artistică şi arhitecturală a clădirii, în timp ce conferă durabilitate şi etanşeitate sistemului, alături de un raport calitate / preţ extrem de competitiv.

Tabla prefălţuită este potrivită atât pentru un acoperiş plan, cât şi pentru unul înclinat, fiind printre cele mai sigure sisteme de învelitoare, cu un montaj extrem de rapid şi o greutate redusă. Tabla prefălţuită de la Metigla are o durată de viaţă de peste 50 de ani de la montajul acoperişului, respectând condiţiile normale de mediu.

CLIC

Estetic şi uşor de montat, acoperişul din tablă prefălţuită CLIC conferă clădirilor un aspect deosebit, modern, care se adaptează perfect atât stilului arhitectural de tip contemporan, cât şi clădirilor de patrimoniu.

CLIC FONO

Profilul de tablă prefălţuită CLIC FONO este îmbunătăţit cu o membrană anticondens autoadezivă, cu proprietăţi fono-absorbante.

FALT

Acoperişul din tablă prefălţuită FALT se numără printre cele mai sigure sisteme de învelitoare existente, chiar şi în cazul pantelor foarte mici ale acoperişului, beneficiind de o etanşeitate superioară sistemelor clasice.

FALT FONO

Membrana anticondens aplicată profilului FALT FONO beneficiază de o rezistenţă sporită la temperaturile extreme ale mediului ambiant.

FALT SOLAR

Modulele FALT SOLAR sunt o combinaţie inteligentă şi elegantă de panouri prefălţuite negre şi celule fotovoltaice de înaltă tehnologie, cu o capacitate de putere de până la 175W.

DURABILITATE

Datorită protecţiei de zinc de minim 275 g/m², tabla prefălţuită de la Metigla are o durată de viaţă îndelungată, de peste 50 de ani.

ETANȘEITATE

Profilele de tablă prefălţuită sunt proiectate să se imbine perfect, asigurând etanşeitatea acoperişului.

MONTAJ UȘOR

Montajul tablei prefălţuite Metigla este foarte rapid şi simplu, întregul proces realizându-se prin clipsare sau dublă fălţuire.

GREUTATE MICĂ

Datorită greutăţii reduse, sistemul de acoperiş din tablă prefălţuită poate fi montat pe o structură mai uşoară, ceea ce reduce costurile.

GALERIE FOTO