Tablă cutată METIGLA


logo METIGLA Acoperisuri

Tabla cutată Metigla reprezintă o soluţie pentru închiderea, compartimentarea sau acoperirea clădirilor cu destinaţii multiple, precum clădiri destinate activităţilor industriale (hale de producţie, depozite), clădiri destinate sectorului agricol (depozite, spaţii pentru creşterea animalelor), clădiri destinate activităţilor comerciale, culturale şi sportive.

Metigla produce tablă cutată în 6 variante de profilare, pentru perete şi acoperiş.

Profilul de tablă cutată Metigla TC15 este disponibil în două variante: pentru faţadă (TC15F) şi pentru acoperiş (TC15R).

Tabla cutată Metigla TC15F este ideală pentru placarea faţadelor construcţiilor civile sau industriale, gardurilor sau închiderea acoperişului în zona de săgeac.

Tabla cutată Metigla TC15R are aplicabilitate pentru placarea acoperişului, la exterior sau în zona de săgeac. Este compatibilă cu membrana FONO, aceasta fiind aplicată pe partea interioară a profilului de tablă pentru a atenua zgomotul produs de ploaie pe acoperiş şi pentru a absorbi condensul cauzat de diferenţele de temperatură.

Tabla cutată Metigla TR8 este un profil recomandat pentru clădirile cu destinaţie industrială, comercială sau rezidenţială, fiind utilizată pentru placarea faţadelor, plafoanelor, gardurilor sau acoperişurilor.

De asemenea, este un profil economic, datorită înălţimii reduse a cutei.

Tabla cutata Metigla TR30 este un profil trapezoidal disponibil în două variante distincte, pentru acoperiş şi perete.

Cu o înălţime a cutei de 30 mm, tabla cutată Metigla TR30 este ideală pentru finisarea faţadelor, cât şi pentru construcţia acoperişului, fiind disponibilă într-o varietate de culori şi tipuri de vopsea.

Tabla cutată Metigla TR35 este un profil trapezoidal disponibil în două variante distincte, pentru acoperiş şi perete.

Materia primă utilizată de Metigla în producţia tablei cutate este oţelul cu clasa minim S250GD, galvanizat la cald, cu protecţie de zinc de minim 275 g/m², ce îi conferă rezistenţă la coroziune şi o durată de viaţă de peste 50 ani.

Tabla cutată Metigla TR45 în cele două variante, pentru acoperiş şi perete, este o soluţie economică şi cunoscută în realizarea închiderii construcţiilor metalice cu diverse destinaţii, dar şi la reabilitarea construcţiilor existente.

Profilul trapezoidal înalt asigură o rezistenţă mai mare sistemului, fiind disponibil într-o varietate de culori şi tipuri de vopsea.

Tabla cutată Metigla ONDU18 este o soluţie rapidă pentru clădirile cu destinaţie industrială sau comercială, fiind recomandată pentru construcţia acoperişurilor structurale şi a faţadelor.

Tabla cutată Metigla ONDU18 CURB este o soluţie rapidă pentru acoperirea clădirilor cu diverse tipuri de destinaţie (industrială, comercială, sportivă şi altele), fiind recomandată pentru construcţia acoperişurilor structurale şi a faţadelor.