logo METIGLA Acoperisuri

Sistem pluvial de scurgere METIGLA


Orice acoperiş are nevoie de un sistem pluvial eficient şi durabil, iar Metigla reprezintă soluţia sigură pentru orice proiect.

Având puncte forte precum calitatea excelentă a materialelor, design-ul modern şi adaptabilitatea sporită, sistemul pluvial Metigla se numără printre cele mai fiabile sisteme disponibile în acest moment pe piaţă.

Acest sistem se adaptează perfect oricărui tip de acoperiş, indiferent de forma acestuia sau de materialul ales pentru învelitoare.

Complet etanş şi cu un montaj facil, sistemul de jgheaburi şi burlane de la Metigla este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, beneficiind de o garanţie de 15 ani şi o durată de viaţă estimată la 50 de ani.

Informaţii tehnice

Sistemul pluvial Metigla este realizat din tablă de oţel prevopsită, cu protecţie de Zinc de minim 275 g/m², care conferă sistemului durabilitate şi rezistenţă la coroziune.

Ambele feţe ale sistemului sunt protejate de un strat de pasivare şi sunt acoperite cu vopsea poliuretanică, într-un strat de 35 ųm pe fiecare faţă, a cărei textură oferă o rezistenţă mare la uzură, zgârieturi şi temperaturi ridicate.

Material: tablă oţel prevopsită
Grosimi disponibile: 0.6 - 0.65 mm
Clasa oţel: DX52 / DX53
Acoperire minimă de zinc: 275 g Zn/m²
Strat de acoperire vopsea: 35 µm/faţă
Dimensiuni: Ø 125/88 mm și Ø 165/100 mm

Gama de culori