Ţiglă metalică RUFSTER


logo RUFSTER Acoperisuri

Ţigla metalică Rufster este cel mai modern tip de învelitoare pentru acoperişuri având greutate redusă, aspect estetic plăcut şi fiind uşor de montat.

Rufster produce 4 tipuri de ţiglă metalică, fiecare cu un profil distinct, foarte întâlnite pe teritoriul ţării noastre şi la fel de apreciate.

rufster profil tigla metalica CELESTA

Ţigla metalică Rufster CELESTA are un aspect mai masiv datorită geometriei optimizate, apropiindu-se foarte mult de aspectul ţiglei ceramice.

Rufster CELESTA este proiectată cu un canal capilar pronunţat care îi conferă, în acelaşi timp, o putere sporită a panoului de învelitoare şi o eleganţă deosebită prin designul său.

Rufster CELESTA este un profil simetric care permite montajul învelitorii de la stânga sau de la dreapta şi are decupaj 3D la capete.

rufster profil tigla metalica NOVA

Ţigla metalică Rufster NOVA este un profil deosebit prin geometria bogată pe care o are, imitând aspectul ţiglei mediteraneene, plin de rotunjimi simetrice alternante.

Rufster NOVA este creată în aşa fel încât să-şi păstreze cât mai bine forma după tăierea în diagonală, modelul având un echilibru perfect între practic şi estetic.

Fiind simetrică, Rufster NOVA uşurează montajul şi are pierderi minime de material, iar lungimea ultimului pas de minim 10 mm permite economie suplimentară la suprafaţă.

rufster profil tigla metalica AQUA3D

Nota distinctivă a profilului Rufster AQUA 3D este dată de decupajul pe contur a muchiei primului şi ultimului pas. Rezultatul este un aspect aparte al acoperişului, o fluiditate şi trecere cursivă a colilor de ţiglă metalică spre streaşină.

Ondulele create scot mai bine în evidenţă forma plăcută a acestui model.

Profilul Rufster AQUA 3D este aspectuos şi eficient, este la modă şi potrivit oricărui proiect de acoperiş.

rufster profil tigla metalica TERRA

Ţigla metalică Rufster TERRA este un profil relevant pe piaţa acoperişurilor, foarte des întâlnit şi la fel de apreciat. Rotunjirile înalte şi simetria modelului conferă acestui profil o eleganţă robustă, amintind de stilurile arhitecturale Gotice. Formele reliefate ies în evidenţă iar ansamblul atrage atenţia.

Profilul Rufster TERRA este solid şi echilibrat, are un caracter nobil prin aspectul distins, este simplu şi se adaptează clădirilor vechi sau construcţiilor noi.

Acoperişuri realizate cu Rufster