Tablă tip țiglă metalică cu rocă vulcanică NOU!


Când îţi doreşti un acoperiş excepţional, alegerea vine natural!

Ţiglele metalice cu acoperire de rocă vulcanică sunt considerate de mulţi ca fiind cele mai durabile, păstrând totodată aspectul natural şi fiind extrem de eficiente din punct de vedere energetic şi ecologic.

Novatik NATURA a fost creată din dorinţa de a oferi soluţii premium pentru acoperişuri, printr-o ţiglă metalică cu piatră care să răspundă cerinţelor estetice şi tehnice ale celor mai îndrăzneţe şi inedite proiecte.

Ţigla metalică pentru acoperiş din gama Novatik NATURA este un simbol al longevităţii, calităţii şi frumuseţii.

Gama Novatik NATURA cuprinde 5 profile distincte de tablă tip ţiglă metalică:

tabla tip tigla metalica acoperis cu piatra / roca vulcanica Novatik NATURA CLASSIC

Novatik NATURA CLASSIC

Tehnologii moderne pentru un aspect rafinat.

Simetrie, eleganță, longevitate, frumusețe atemporală... toate aceste particularități și avantaje, precum și multe altele le veți descoperi și regăsi în profilul țiglei metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA CLASSIC.

Profilul Novatik NATURA CLASSIC reprezintă soluția ideală atunci când se dorește păstrarea stilului tradițional al acoperișului.

tabla tip tigla metalica acoperis cu piatra / roca vulcanica Novatik NATURA SLATE

Novatik NATURA SLATE

Aspect minimal cu protecție maximă pentru acoperișul tău.

Originalitatea este calitatea cea mai lesne de remarcat a țiglei metalice Novatik NATURA SLATE. Acest profil plat se pretează atât placărilor verticale, cât și acoperișurilor înclinate, reprezentând soluția ideală pentru construcțiile cu design modern, contemporan, dar și pentru renovări.

Imaginea de ansamblu a acoperișului NATURA SLATE este atipică pentru țiglele metalice datorită design-ului modulelor, ce permite crearea unei configurații care te duce cu gândul la învelitorile din plăci de ardezie.

tabla tip tigla metalica acoperis cu piatra / roca vulcanica Novatik NATURA WOOD

Novatik NATURA WOOD

Combinația perfectă între metal, lemn și piatră.

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA WOOD este o soluție pentru acoperiș extrem de eficientă și economică, ce păstrează aspectul natural al șindrilei de lemn.

Astfel, grație acoperirii cu rocă vulcanică, orice construcție se va bucura de un rezultat arhitectural deosebit. În plus, fiind o șindrilă metalică, Natura Wood nu necesită întreținere suplimentară.

tabla tip tigla metalica acoperis cu piatra / roca vulcanica Novatik NATURA ROMAN

Novatik NATURA ROMAN

Un acoperiș cu aer mediteranean.

Arhitectura acoperișurilor mediteraneene presupune culori calde, naturale, pante line și curbe ample, atribute pe care Novatik NATURA Roman le-a redefinit printr-o soluție inteligentă și versatilă.

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA ROMAN beneficiază de un design special, ce oferă oricărui proiect un farmec mediteranean unic, cu performanțe imbatabile și aspect desăvârșit.

tabla tip tigla metalica acoperis cu piatra / roca vulcanica Novatik NATURA STONE

Novatik NATURA STONE

Look autentic, design aparte: rezistență garantată.

Un look autentic, un design aparte și detalii originale pe care doar un acoperiș tradițional din piatră le are de oferit - acesta este NOUL Novatik NATURA STONE, acoperișul din țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică, ce conferă o notă extraordinară oricărei case.

Gama de culori tablă tip țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA:

Acoperişuri realizate cu Novatik