Distribuitor RUFSTER

Ţiglă metalică Rufster

Ţiglă metalică Rufster

Ţigla metalică este cel mai modern tip de învelitoare pentru acoperişuri având greutate redusă, aspect estetic plăcut şi fiind uşor de montat.

Rufster produce 4 tipuri de ţiglă metalică, fiecare cu un profil distinct, foarte întâlnite pe teritoriul ţării noastre şi la fel de apreciate.

Tablă cutată Rufster

Tablă cutată Rufster

O soluţie atât pentru acoperişuri cât şi pentru faţade, profilele de tablă cutată Rufster sunt practice şi potrivite pentru o mulţime de aplicaţii.

Rufster produce 4 tipuri de tablă cutată, în cinci variante de profile, destinate montajului în pantă sau placărilor verticale.

Tablă prefălţuită Rufster

Tablă prefălţuită Rufster

Tabla CLICK este un sistem de învelitoare asemănător cu tradiţionala tablă fălţuită însă spre deosebire de aceasta, panourile se îmbină pe latura cu capacul printr-un “click”, nefiind nevoie de prindere în şuruburi ale colilor între ele, astfel toate şuruburile sunt mascate pe acoperiş.

sistem drenaj pluvial Rufster

Sistem pluvial de scurgere Rufster

Rufster oferă un sistem de drenaj compus din elemente fabricate din cele mai bune materiale, conform standardelor EN 612 şi EN 1462. Componentele de bază sunt realizate în unitatea proprie de producţie, iar accesoriile sunt aduse de la furnizori externi.