Distribuitor METIGLA

Ţiglă metalică Metigla

Ţiglă metalică Metigla

Metigla oferă sisteme complete şi sigure de acoperiş, destinate proiectelor rezidenţiale moderne, durabile şi estetice.

Respectând specificul fiecărui proiect, acoperişul Metigla este realizat din ţiglă metalică de cea mai înaltă calitate, cu o estetică deosebită şi un montaj facil, pentru ca tu să te bucuri de acoperişul mult dorit toată viaţa.

Tablă cutată Metigla

Tablă cutată Metigla

Tabla cutată Metigla reprezintă o soluţie pentru închiderea, compartimentarea sau acoperirea clădirilor cu destinaţii multiple, precum clădiri destinate activităţilor industriale (hale de producţie, depozite), clădiri destinate sectorului agricol (depozite, spaţii pentru creşterea animalelor), clădiri destinate activităţilor comerciale, culturale şi sportive.

Tablă prefălţuită Metigla

Tablă prefălţuită Metigla

Acoperişul prefălţuit de la Metigla este o soluţie completă, care se integrează armonios în estetica oricărei construcţii. Acest tip de acoperiş scoate în evidenţă valoarea artistică şi arhitecturală a clădirii, în timp ce conferă durabilitate şi etanşeitate sistemului, alături de un raport calitate / preţ extrem de competitiv.

sistem drenaj pluvial Metigla

Sistem pluvial de scurgere Metigla

Orice acoperiş are nevoie de un sistem pluvial eficient şi durabil, iar Metigla reprezintă soluţia sigură pentru orice proiect.

Având puncte forte precum calitatea excelentă a materialelor, design-ul modern şi adaptabilitatea sporită, sistemul pluvial Metigla se numără printre cele mai fiabile sisteme disponibile în acest moment pe piaţă.